Filtrer efter kategori
 
Koncerter
Festival
Børn
Marked
Kunst
Musik
Unge
Kultur
loading

MICHELIN KØRTE VIP PÅ FÆNGSLET

|

30. august 2017

Da Michelin holdt salgsmøde på FÆNGSLET under forberedelserne til Europæisk Middelalder Festival, stødte konference-teamet pludselig ind i et atypisk problem. For hvad gør man, når det viser sig, at vejen til mødelokalet er dækket af adskillige tons træflis? Som det viste sig, så skal man bare tænke lidt kreativt.

FÆNGSLET er et levende hus. Dette bliver især tydeligt under større events, der finder sted på udendørsarealerne. Store koncerter arrangeret af Horsens & Friends med fx Metallica eller Rammstein kan nævnes.

Men et af de mest levende events er nok Europæisk Middelalder Festival, der hvert år indkapsler FÆNGSLET i en middelalderlig tidslomme, hvor elektriske lamper erstattes med fakler, og asfalt overdækkes med læssevis af træflis – den rustikke slags, der kun lader sig forcere i praktisk fodtøj.

 

STRANDET I YDERGÅRDEN

Festivalen er et af årets højdepunkter, men netop den morgen i august, hvor dækproducenten Michelin skulle holde salgsmøde på FÆNGSLET, var konference-teamet ikke i middelalderstemning.

For praktisk fodtøj er ikke en del af den gængse dress code til et salgsmøde, og konference-teamet forudså, at kombinationen af flis og højhælede sko ville resultere i en lind strøm af ankelforstuvninger. Det var en chance, de ikke ville tage.

Mødedeltagerne fra Michelin strandede derfor i FÆNGSLETs nord-vestlige ydergård (også kendt som Metallica-pladsen). Konference-teamet var nødt til at finde en løsning. Hurtigt.

 

FRA A TIL B SOM VIP

Det var jo faktisk lidt ironisk”, fortæller Yvonne Hoé fra FÆNGSLETs konference-team om episoden. ”Her stod vi med mødedeltagere fra Michelin – et firma, der er garant for sikkert vejgreb – og de risikerede at snuble på vej til mødelokalet”.

Heldigvis skulle en løsning snart præsentere sig, for rundt om hjørnet susede pludselig en pimp’et grøn golfvogn med en ukuelig driftsmedarbejder i førersædet. På et skilt i forruden stod der ’VIP Michelin’.

Den grønne golfvogn bliver normalt brugt af driftsteamet til at fragte værktøj og materialer rundt på grunden” fortæller Yvonne Hoé. ”Men her fik den pludselig en mere fancy funktion som VIP-fartøj”.

Herefter blev mødedeltagerne fragtet sikkert til hovedindgangen én efter én. Michelin fik desuden alletiders salgsmøde og kunne efterfølgende følge opbygningen af Middelalderfestivalen fra første parket.

Når man arrangerer møder og konferencer i et levende hus som FÆNGSLET, så opstår der ind imellem nogle sjove situationer som denne”, siger Yvonne. ”Men det er bare med til at gøre hverdagen endnu mere spændende”.

Konference-teamet spekulerer nu i, hvorvidt den grønne golfvogn skal pensioneres som VIP-fartøj, eller om den skal bringes ind ved særlige lejligheder. Flere faktorer vil blive udslagsgivende for beslutningen:

 

  1. Kan topfarten justeres?

  2. Kan der installeres flere sæder?

  3. Kan man få en champagne-køler til en golfvogn?

 

MØDEDAG PÅ FÆNGSLET

Kunne du også tænke dig at få en unik mødedag på FÆNGSLET? Så tøv ikke med at kontakte vores dygtige medarbejdere!

golfvogn

Med storslåede konference-faciliteter følger et stort ansvar. Er det ikke sådan ordsproget lyder?

Uanset hvad, så må man sige, at FÆNGSLETs konference-team levede op til deres ansvar, da Michelin holdt salgsmøde oveni den årligt tilbagevendende Middelalderfestival. Da mødedeltagerne strandede flere hundrede meter fra deres destination, kom redningen i form af en driftsmedarbejder i en pimp’et golfvogn.

 

Når man arrangerer møder og konferencer i et levende hus som FÆNGSLET, så opstår der ind imellem nogle sjove situationer som denne. Men det er bare med til at gøre hverdagen endnu mere spændende

– Yvonne Hoé, salgsansvarlig for konferenceafdelingen