Filtrer efter kategori
 
loading

Overblik: Events på FÆNGSLET i efteråret 2020

|

20. august 2020

På grund af coronavirussen bliver der en del ændringer i FÆNGSLETs eventprogram i efteråret 2020. Nogle af begivenhederne må desværre aflyses, men det bliver stadig muligt at deltage i en række populære events.

Grundlovsdebat på FÆNGSLET, Halloween, Vintage Kilo Sale og Jul på FÆNGSLET er stadig planlagt som en del af FÆNGSLETs eventprogram i efteråret 2020, fordi arrangementerne kan holdes i overensstemmelse med de gældende retningslinjer fra myndighederne.

Desværre bliver en række arrangementer ikke længere end realitet på grund af coronavirussen. Det drejer sig om Wall of Sound, Habengut Marked, Horsens Street Food Festival, Beers Behind Bars og Silent Jailhouse Party.

“Det er enormt ærgerligt, at arrangementerne er nødt til at blive aflyst, for vi havde virkelig set frem til dem, men gæsternes sikkerhed er naturligvis vores førsteprioritet. Og vi er glade for at kunne oplyse, at samarbejdet med arrangørerne fortsætter i 2021 – så vi har allerede nye datoer klar for alle arrangementerne,” siger eventansvarlig på FÆNGSLET Nana Renée Andersen

Arrangementerne tilpasses nye retningslinjer
De arrangementer som forsat er mulige bliver alle tilpasset til de gældende retningslinjer fra myndighederne. FÆNGSLET sørger for sikkerheden ved arrangementerne gennem brug af store lokaler, afstandskrav, adgangsbegræsning, ekstra rengøring og øget bemanding. Til Halloween på FÆNGSLET bliver der indført et bookingsystem med pladsbestilling.

“Heldigvis har vi en stor grund med mange store lokaler, som gør det muligt for os at overholde de gældende retningslinjer. Så selvom nogle af arrangementerne vil foregå på en ny måde i år, glæder vi os meget over, at det kan lade sig gøre,” siger Nana Renée Andersen.

Refundering af billetter
Billetkøbere til alle events vil blive kontaktet og få information om, hvordan billetterne refunderes. Har man købt billet til Beer Behind Bars, kan man vælge at beholde billetten til næste års arrangement eller få den refunderet.

 

SE OGSÅ

Events efteraar 2020

 

Events på FÆNGSLET i efteråret 2020:

 

Nye datoer for aflyste events:

Pin It on Pinterest