Filtrer efter kategori
 
loading

Påsken på FÆNGSLET

|

11. april 2019

FÆNGSLET byder alle påskeglade børn og voksne inden for til en række spændende aktiviteter. Uanset om du er til sjove lege, kreative udfoldelser eller tankevækkende rundvisninger, er der helt sikkert noget for dig!

Har du planer i påsken? Hvis ikke, så læs videre. Fra den 13. til den 22. april er nemlig masser at give sig i kast med på FÆNGSLET.

Tag for eksempel med på æggejagt sammen med en række fantasivæsner (inklusiv selveste påskeharen) og vær med til forskellige påskelege i aktivitetsområdet. Lås op for de spændende nøglefortællinger, hvor en fange fortæller om livet i fængslet i børnehøjde. Oplev gys og gru i kælderen til totalteatret Frygt Fængslet. Når sulten melder sig, kan du mæske dig i lækkerier i Café Lorentzen – og hvad med at slutte dagen af med en overnatning i en fængselscelle i SleepIn?
Læs om alle aktiviteterne nedenfor.

Æggejagt & Påskesjov | 22. april

Hvilket barn kunne ikke godt tænke sig at møde påskeharen? Og få lov til at fylde en pose til randen med påskeæg? Nu har du muligheden for at give dit barn den vildeste påske-oplevelse.

 

Aktiviteter i Fængselsmuseet

Påskerundvisninger: Det Forbudte Fængsel | Hele ferien 13.-22. april

I påskeferien åbner Fængselsmuseet op for en række særlige rundvisninger under titlen ‘Det Forbudte Fængsel’. Rundvisningen byder på historier om fangernes kreative evner, når der skulle laves våben, hashpiber og andet af de materialer, som fangerne havde til rådighed i fængslet. Find blandt andet ud af, hvorfor det var forbudt for fangerne at have en skægbørste og et spejl.

 

FÆNGSLET for børn: Nøglefortællinger | Hele ferien 13.-22. april

På Fængselsmuseet er der også aktiviteter for børn i hele påskeferien. Her kan du og familien finde særlige nøglefortællinger, hvor en fange på film fortæller om sin hverdag i fængslet. Lån en nøgle, lås op for video-fortællingerne og løs sjove opgaver.

 

Uhyggelige påsketing

Frygt FÆNGSLET – Nemesis | 12.-13. og 18.-20. april

Træd indenfor og mød de rædselsvækkende indsatte – hvis du tør! Frygt Fængslet er tilbage i en ny og større udgave.

FÆNGSLET og Dystopia inviterer horror-sultne gæster ind i den nye udgave af det skrækindjagende totalteater Frygt Fængslet – Nemesis. Den 12. april slår vi dørene op til nye, skræmmende og hidtil aflåste områder af FÆNGSLET. Denne gang får du hovedrollen som fængselsbetjent, der skal igennem en række udfordringer og forsøge at holde styr på morderiske indsatte og frygtindgydende monstre.

hyggelige påsketing

Påskelækkerier i Café Lorentzen

Café Lorentzen disker op med en masse påskelækkerier. Sær dig ned ved et bord, og lad dig omslutte af den hyggelige atmosfære.

 

Tag et påskeophold bag tremmer

Hos SleepIn FÆNGSLET har du mulighed for at tilbringe natten i en af vores 22 autentiske celler fra fængselstiden. Der er plads til 1-4 personer i hver celle. På gangene er der gode toilet- og badefaciliteter.

Påske

Vanen tro holder Fængselsmuseet seks daglige rundvisninger i påskeferien. Temaet for rundvisningerne er “Det Forbudte Fængsel”. Rundvisningerne giver dig et indblik i en ellers lukket verden og en fornemmelse af, hvordan det er at sidde inde.

Påsken på FÆNGSLET