Filtrer efter kategori
 
Festival
Børn
Marked
Kunst
Kultur
loading

Rundvisninger i sommerferien

|

6. juni 2017

Hver dag i skolernes sommerferie kan du komme på rundvisning i Fængselsmuseet. I år vil rundvisningerne have et særligt fokus på flugtkongen Carl August Lorentzen. Og selvfølgelig også den 18 meter lange tunnel han gravede, uden at nogen fattede mistanke!

 

 

Der er seks daglige rundvisninger (kl. 11:00, 11:30, 12:30, 13:00, 14:00 og 14:30)

 

I anledning af åbningen af udstillingen ”Lorentzens tunnel” sætter Fængselsmuseet i skolernes sommerferie fokus på fangen Carl August Lorentzen, og den tunnel han flygtede igennem.

Kom med på en af museets åbne rundvisninger og få historien om flugten og mennesket bag den spektakulære bedrift. På turen rundt i museet hører du om forberedelserne, selve flugten, tiden i frihed, og hvordan han blev fanget og sat tilbage i cellen.

Rundvisning i fængselsmuseet

DET STORE SAMTALEEMNE

Mange danskere har sikkert undret sig over, hvor Lorentzen befandt sig, og hvad der fik ham til at sætte liv og førlighed på spil. Og hvordan bærer man sig overhovedet ad med at grave en 18 m lang tunnel uden, at nogen fatter mistanke? Kom med på en af Fængselsmuseets åbne rundvisninger i skolernes sommerferie og få svarene.

Rundvisninger koster 35 kr. plus entré.