Filtrer efter kategori
 
Koncerter
Festival
Børn
Udstilling
Marked
Design
Kunst
Musik
Messe
Unge
Mode
Kultur
loading

TV-Syd var i godt selskab på FÆNGSLET

Den 14/3 var TV-Syd på besøg på FÆNGSLET for at få et blik bag kulisserne. Her var de i godt selskab med blandt andre Astrid Søes Poulsen (direktør for FÆNGSLET), Anne Bjerrekær (museumschef), Charlotte Ørnsvig (konferencechef), Liane Brandt (daglig leder af SleepIn) og Thomas Nielsen (leder af Komediehuset).

Dorte Callesen, tv-vært på TV-Syd, kom vidt omkring på FÆNGSLET. I real time ville indslaget have taget mange timer, men takket være lidt effektiv klipning, endte det på lige under en halv times varighed. I indslaget byder Astrid Søes Poulsen indenfor i FÆNGSLET og fortæller om nogle af de projekter, der er i støbeskeen bag murerne. Senere viser Anne Bjerrekær rundt i museet, og fortæller blandt andet om den gamle rockergang. Du kan også høre Thomas Nielsen beskrive det store kommende event ’Freedom Prison’, der udspiller sig på FÆNGSLET. Liane Brandt fortæller om hvordan dagligdagen er på Danmarks mest originale vandrehjem (SleepIn), mens Charlotte Ørnsvig fortæller om de mange unikke møde- og konferencelokaler på det tidligere statsfængsel.

 

Mød Astrid Søes Poulsen (direktør for FÆNGSLET), Anne Bjerrekær (museumschef), Charlotte Ørnsvig (konferencechef), Liane Brandt (daglig leder af SleepIn) og Thomas Nielsen (leder af Komediehuset) i TV-Syds indslag.