01.05.2020

Verdensballetten 2020 er aflyst

Det er med stor ærgrelse, at Verdensballetten må meddele, at forestillingen på FÆNGSLET ikke bliver til noget i år.

Balletdanser i spring foran fængselsmuren

"Vi havde håbet til det sidste at finde en måde at afholde forestillingerne på og sammen finde en glæde i denne svære Corona-tid. I forhold til Statsministerens seneste restriktioner for større forsamlinger på 500, som stadig indeholder 2 m. afstands regler, ser vi imidlertid ikke længere muligheden for at afholde Verdensballetten i sådan en form, som vi ønsker, at vores publikum er tjent med. Vi har opereret med utallige løsningsforslag til placeringen af publikum, men ikke engang med dobbelt-forestillinger ud fra disse retningslinjer, vil vi kunne give vores publikum den oplevelse, som alle fortjener. Verdensballetten aflyser derfor alle forestillinger i 2020 og udskyder dem til sommeren 2021," lyder det fra Verdensballetten.

Hvad betyder det for dig?

Dine billetter til årets forestilling og tilkøb af mad gælder automatisk til samme sted i 2021. Ønsker du at opleve forestillingen til næste sommer, vil du altså ikke skulle foretage dig yderligere - blot glæde dig lidt længere end normalt. Ønsker du derimod ikke at opleve forestillingen, vil det være muligt at få refunderet beløbet. Vi håber selvfølgelig, at du vil fortsætte dit engagement i Verdensballetten på FÆNGSLET.

Alle med billet til forestillingen på FÆNGSLET d. 31. juli 2020 vil inden for 14 dage modtage en mail med yderligere informationer omkring Verdensballettens nye datoer for 2021, eventuel refundering og vigtige kontaktinformationer. Verdensballetten håber, at I vil være tålmodige omkring de sidste tekniske tiltag. Og ikke mindst, at vi ses på den anden side til Verdensballetten 2021.