Filtrer efter kategori
 
loading

OM fængslet 2. øst

FÆNGSLET 2. Øst er et kontorfællesskab for iværksættere, enkeltmands- og mindre virksomheder.

Kontorfællesskabet rummer en stor mangfoldighed af virksomheder – her er fotografer, grafikere, arkitekter, webdesignere, designere, illustratorer m.fl. Se mere her.

Det er vores erfaring og filosofi, at en diversitet af brancher og fagligheder styrker hinanden på kryds og tværs og udvikler kontorfællesskabet.

Du forventes derfor som medlem af kontorfællesskabet at bidrage til det sociale og faglige fællesskab ved at være forretningsorienteret og åben for sparring på tværs.

FÆNGSLET 2. Øst består af et stort lyst kontormiljø, et kontorværksted, fællesarealer med mødelokaler, celler til fordybelse, the-køkken og et fællesrum med AV-udstyr til oplæg og workshops. Du er altid velkommen til at kigge forbi og få en one-on-one rundvisning.

Fængslet 2. Øst har 2 medlemskaber, så du kan vælge den, der passer lige præcis til dine behov. Du kan vælge mellem en fast plads og en netværksplads – kunne du tænke dig at høre mere, eller booke vores mødelokaler og fællesarealer til workshops eller møder, kan du læse mere her.

Faciliteterne

Kontorfællesskabet FÆNGSLET 2. Øst består af et åbent kontorrum, et fællesareal og et kontorværksted.

Det åbne kontorrum huser de faste kontorpladser med skrivebord, skab og kontorstol til rådighed.
I fællesarealet er der indrettet to mødelokaler, et foredrags- og undervisningsrum, fælleskøkken samt fire telefon- og stillerum.
I det gamle husflidslokaler er der rå arbejdspladser til kreative iværksættere med behov for rode- og råderum.

LEDIG PLADS

Mangler din virksomhed et sted at være?

Kontakt Anders Rasmussen på andra@faengslet.dk.

Hvorfor fængslet 2. øst?

FÆNGSLET er en oplevelsesvirksomhed med fokus på kunst, kultur og forretning. FÆNGSLET samarbejder med et vidtforgrenet net af offentlige og private samarbejdspartnere. Og så dig.

På FÆNGSLET 2. Øst banker vores hjerte for at styrke de netværks- og rammebetingelser, der udvikler iværksætternes og de mindre virksomheders forretning og lysten til at drive den. Et kontorfællesskab er imidlertid ikke bedre end medlemmernes engagement, så vi forventer, at du engagerer dig i videst muligt omfang i kontorfællesskabets sociale og forretningsorienterede liv – det gavner dig selv og kontorfællesskabet.

KONTAKT

FÆNGSLET 2. Øst
Fussingsvej 8
8700 Horsens

Anders Rasmussen
Udviklings- og facilitychef

+45 8877 4232
andra@faengslet.dk

Pin It on Pinterest