Filtrer efter kategori
 
loading

Kommunikationspraktikant til FÆNGSLET

Brænder du for kommunikation og markedsføring? Vil du have erfaring med kommunikationsopgaver i en oplevelsesvirksomhed i rivende udvikling? Og er du proaktiv, har en skarp pen og er god til at få ting fra hånden?

På få år har FÆNGSLET udviklet et stærkt brand som oplevelsesvirksomhed. Opgaven er nu at styrke FÆNGSLET-brandet gennem målrettet PR og dygtigt udført markedsføring af henholdsvis Fængselsmuseet, konferenceafdelingen, overnatningsstedet ’SleepIn’, events og erhvervsudleje på FÆNGSLET.

Som praktikant hos os…

får du en central rolle i PR og kommunikation. Dine primære opgaver vil være at lave indhold til hjemmeside, sociale medier, pressemeddelelser og nyhedsbreve. Du får erfaring med strategisk kommunikation, pressearbejde, produktion af content, idéudvikling, målgruppeanalyse, organisationsstruktur mm. Derudover vil vi også komme omkring kampagner på sociale medier.

Vi er på udkig efter dig, som…

trives i et spændende og læringsrigt arbejdsmiljø, og til tider også lidt hektisk. Vi forestiller os, at du er:

  • Skarp til skriftlig kommunikation
  • Struktureret og udstyret med et godt overblik
  • Har en god forståelse for sociale medier og markedsføringskanaler
  • Udadvendt, opsøgende og nysgerrig, for det er i samspil med kollegerne og FÆNGSLETs mange samarbejdspartnere, at du opsnapper de gode historier, der skal fortælles på vores forskellige kanaler
  • Selvstændig og initiativrig, men også klar på teamarbejde
  • Og så skal du selvfølgelig synes, at FÆNGSLET er et super fedt sted, som du brænder for at blive en del af og videreudvikle i tæt samarbejde med dine kolleger
  • Det er et plus, hvis du besidder kompetencer inden for grafik og har erfaring med SEO og influencermarketing.

Der er bredde i opgaverne og mulighed for indflydelse og ansvar, og samtidig kan du være med til at gøre mange mennesker glade med gode oplevelser på FÆNGSLET.

Teamet på FÆNGSLET er engagerede og ambitiøse. Vi brænder for at skabe gode oplevelser for vores gæster. Vi arbejder tæt sammen i et lille team, så gode samarbejdsevner er et must. Samtidig prioriterer vi at have det godt sammen.

Bemærk, at du må være SU-berettiget under dit praktikforløb for at blive taget i betragtning. Og vi ser gerne, at du som udgangspunkt har mulighed for at være i praktik i minimum 4 måneder.

Lyder det som en praktikstilling for dig, så send ansøgning og CV til ml@faengslet.dk hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig. Der vil blive afholdt samtaler løbende.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kommunikationsmedarbejder Maria Levy på ml@faengslet.dk.

Pin It on Pinterest