Filtrer efter kategori
 
loading

Receptionsansvarlig til FÆNGSLET (barselsvikar)

Har du lyst til at modtage FÆNGSLETs mange gæster med et smil og et højt serviceniveau? Og kan du stå i spidsen for et receptionsteam, der skal løse en bred vifte af opgaver? Så er der en meget spændende stilling ledig som receptionsansvarlig på FÆNGSLET til besættelse snarest muligt.

FÆNGSLET får hver dag besøg af mange forskellige gæster, der kommer for enten at opleve Fængselsmuseet, overnatte i SleepIn, deltage i en erhvervskonference, være med til et af de mange kulturarrangementer i løbet af året eller holde møde med en af de virksomheder, der lejer sig ind på FÆNGSLET.

Uanset om gæsten kontakter FÆNGSLET pr. telefon, online eller fysisk skal vedkommende mødes af et professionelt og serviceminded receptionsteam, der tager imod bookinger, svarer på spørgsmål, løser problemer og hjælper gæsten på plads.

Til at stå i spidsen for det team søger vi nu en receptionsansvarlig, der kan fungere som den daglige leder for teamets medarbejdere og tage ansvaret for, at de mange opgaver, som teamet skal varetage, bliver løst godt og effektivt. Du indgår samtidig i vagtplanen og det daglige arbejde i receptionen. Stillingen varetager også en stor del administrative opgaver, og derfor er det vigtigt, at du også trives i dette.

Du skal derfor kunne dokumentere erfaring fra receptionsarbejde, ligesom erfaring fra hotelbranchen vil være en klar fordel. Du skal have gode lederegenskaber og kunne holde de mange berømte bolde i luften uden at tabe hverken hovedet eller humøret. Det er afgørende vigtigt, at du kan skabe et godt og velfungerende arbejdsmiljø.

Ansvarsområder dækker blandt andet:

  • Billetsalg til Fængselsmuseet, herunder bookinger af rundvisninger og udvikling af FÆNGSLETs tilbud til årskortholdere
  • Butikssalg i museumsbutikken, herunder udvikling af produktmix/varer samt lagerstyring
  • Reception for alle FÆNGSLETs lejere og gæster, herunder svare på alle typer gæstehenvendelser
  • Turistinformation
  • Modtagelse af gæster til SleepIn, herunder bookinger og daglig gæsteservice
  • Tilrettelæggelse af vagtplan og SleepIns vagttelefon
  • Det er en fordel at have erfaring fra bookingsystem, gerne Picasso eller lignenede.

Som receptionsansvarlig refererer du direkte til FÆNGSLETs direktør Astrid Søes Poulsen, men du vil få en bred berøringsflade med FÆNGSLETs øvrige ansatte – ikke mindst konferenceafdelingen vil du komme til at have et tæt samarbejde med. Det er vigtigt, at du er fleksibel og kan tilrettelægge dit arbejde både efter sæsonudsving og andre spidsbelastninger i forhold til de mange arrangementer, der foregår på FÆNGSLET.

Stillingen er på 37 timer om ugen, men det er opgaverne, der definerer arbejdstiden. Da du indgår i vagtplanen, skal du påregne weekend- og aftenarbejde.

Hvis du kan nikke genkendende til alt det, og samtidig er en udadvendt, smilende, ambitiøs og selvkørende person, der synes, at FÆNGSLET er et superfedt brand, som du brænder for at blive en del af, så hører vi meget gerne fra dig hurtigst muligt.

Har du relevante spørgsmål, er du velkommen til at kontakte receptionsansvarlig Nicole Bilstrup på mail nb@faengslet.dk.

Ansøgningsfristen er 19. januar og samtalerne afholdes i uge 4. Send din ansøgning til job@faengslet.dk. Den forventede opstart er 1. marts 2022.

Pin It on Pinterest