Filtrer efter kategori
 
loading

PERSONDATAPOLITIK FOR PRIVATE KUNDER OG ANSØGERE PÅ FÆNGSLET

Version: maj 2018

Her kan du læse, hvordan Fonden FÆNGSLET håndterer personoplysninger.

Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med, fx køb eller i forbindelse med opskrivning til nyhedsbrev.

1.        Dataansvarlig

Fonden FÆNGSLET er dataansvarlig, og vi sørger for at behandling af dine personoplysninger sker i overensstemmelse med lovgivningen.

Vores kontaktoplysninger er:

Fussingsvej 8
DK-8700 Horsens
CVR nr.: 3443 3429

+45 7610 0011
kontakt@faengslet.dk

2.        Persondatabehandling for kunder og jobansøgere hos FÆNGSLET

I de næste mange afsnit kan du læse om den specifikke behandling af dine personlige oplysninger der sker, alt afhængig af dit formål med at afgive dem til os på FÆNGSLET.

Læs mere
Læs mindre

Google analytics
Vores hjemmeside er knyttet til google analytics, som indsamler følgende data:

o   cookies

o   bruger-identifikationer (eks. bruger-ID)

o   reklame identifikationer (eks. DoubleClick cookies, Android’s Advertising ID, Apple’s Identifier for Advertisers)

Dette gøres udelukkende med formålet om at gøre din oplevelse med vores produkter så god som mulig. Al den data vi indsamler bliver slettet efter 14 mdr.

Cookies
Når du bruger vores hjemmeside placerer vi cookies. Vores cookiepolitik kan du læse meget mere om her: https://faengslet.dk/omfaengslet/persondata-sikkerhed/information-brugen-cookies-paa-faengslet-dk-faengslets-hjemmeside/

Webshop
Når du handler hos os via vores webshop https://faengslet.dk/shop/ behandles følgende personoplysninger:

o   Navn

o   Adresse

o   Telefonnummer

o   E-mail

o   Kreditkortoplysning

·         Vi bruger oplysningerne til at behandle din ordre, så vi kan:

o   Genkende dig ved indløsning af køb

o   Levere din ordre

o   Fakturere dig for ydelsen

o   Kontakte dig i tilfælde af ændringer/rettelse i din reservation/køb

·         Personoplysninger afgives kun til tredjepart, hvis du selv udtrykkeligt giver accept hertil ved fx personlig registrering eller køb af en vare

o   Dine kreditkortoplysninger videregives ePay, som står for de online transaktioner på siden

o   Personoplysninger videregives til følgende tredjeparter: Wordpress, Mailchimp, WooCommerce

o   Vi indsamler altså ikke personoplysninger, uden at du selv har givet tilladelse, fx ved ovenstående handlinger, og foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere eksempelvis varer og nyhedsmails til dig på en tilfredsstillende måde.

·         Vi opbevarer dine persondata i op til 3 år. Dette gør vi bl.a. for at kunne give dig en god service ved tilbagevendende køb samt kunne afgøre evt. bagudrettede tvivlsspørgsmål. Desuden er gavekort til FÆNGSLET gyldige i 3 år. Herefter slettes du fra vores register – medmindre du giver os besked om at du ønsker at blive slettet før. Det kan du gøre på kontakt@faengslet.dk.

Kontaktformularer
Når du kontakter os ved at benytte kontaktformularer på vores hjemmeside:

·         Personoplysninger:

o   Navn

o   E-mail

·         Vi bruger oplysningerne til at besvare din henvendelse

·         Personoplysninger afgives kun til tredjepart, hvis du selv udtrykkeligt giver accept hertil ved fx personlig registrering eller køb af en vare

·         Vi opbevarer dine persondata i op til 3 år. Dette gør vi bl.a. for at kunne give dig en god service ved tilbagevendende henvendelse samt kunne afgøre evt. bagudrettede tvivlsspørgsmål. Herefter slettes du fra vores register – medmindre du giver os besked om at du ønsker at blive slettet før. Det kan du gøre på kontakt@faengslet.dk.

Online booking
Når du booker ophold online via vores hjemmeside behandles følgende:

·         Personoplysninger:

o   Navn

o   Adresse

o   Telefonnummer

o   E-mail

o   Kreditkortoplysning

·         Vi bruger oplysningerne til at behandle din ordre, så vi kan:

o   Genkende dig ved indløsning af ophold

o   Fakturere dig for ydelsen

o   Kontakte dig i tilfælde af ændringer/rettelse i din reservation/køb

·         Personoplysninger afgives kun til tredjepart, hvis du selv udtrykkeligt giver accept hertil ved fx personlig registrering eller køb af en vare

o   Dine kreditkortoplysninger videregives DIBS, som står for de online transaktioner på siden

o   Personoplysninger videregives til følgende tredjepart: AK Techotel A/S (vores kundekartotek og bookingsystem) og evt. Inventio.dk A/S (vores faktureringssystem).

o   Vi indsamler altså ikke personoplysninger, uden at du selv har givet tilladelse, fx ved ovenstående handlinger, og foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne give dig det bedste ophold på en tilfredsstillende måde.

·         Vi opbevarer dine persondata i op til 3 år. Dette gør vi bl.a. for at kunne give dig en god service ved tilbagevendende køb samt kunne afgøre evt. bagudrettede tvivlsspørgsmål. Herefter slettes du fra vores register – medmindre du giver os besked om at du ønsker at blive slettet før. Det kan du gøre på kontakt@faengslet.dk.

·         Ønsker du selv at ændre dine samtykker eller helt anonymisere dine oplysninger i vores kundekartotek kan du gøre det via dette link og benytte samme e-mailadresse: http://online.techotel.dk/Mobile/ReqLink?lang=da&hotelid=83618

·

Telefonisk/mail/personlig henvendelse
Når du booker ophold/arrangement mm. via telefon/e-mail/personligt fremmøde behandles følgende (medmindre at du udelukkende benytter firmaoplysninger):

·         Personoplysninger:

o   Navn

o   Adresse

o   Telefonnummer

o   E-mail

·         Vi bruger oplysningerne til at behandle din ordre, så vi kan:

o   Genkende dig ved indløsning af ophold

o   Fakturere dig for ydelsen

o   Kontakte dig i tilfælde af ændringer/rettelse i din reservation/køb

·         Personoplysninger afgives kun til tredjepart, hvis du selv udtrykkeligt giver accept hertil ved fx personlig registrering eller køb af en vare

o   Personoplysninger videregives til følgende tredjepart: AK Techotel A/S (vores kundekartotek og bookingsystem) og evt. Inventio.dk A/S (vores faktureringssystem).

o   Vi indsamler altså ikke personoplysninger, uden at du selv har givet tilladelse, fx ved ovenstående handlinger, og foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne give dig den bedste service på en tilfredsstillende måde.

·         Vi opbevarer dine persondata i op til 3 år. Dette gør vi bl.a. for at kunne give dig en god service ved tilbagevendende køb samt kunne afgøre evt. bagudrettede tvivlsspørgsmål. Herefter slettes du fra vores register – medmindre du giver os besked om at du ønsker at blive slettet før. Det kan du gøre på kontakt@faengslet.dk.

·         Ønsker du selv at ændre dine samtykker eller helt anonymisere dine oplysninger i vores kundekartotek kan du gøre det via dette link og benytte samme e-mailadresse: http://online.techotel.dk/Mobile/ReqLink?lang=da&hotelid=83618

Nyhedsbrev
Hvis du opskriver dig til vores nyhedsbrev behandles følgende personoplysninger:

·         Personoplysninger:

o   Navn

o   E-mail

·         Vi bruger oplysningerne til at behandle din ordre, så vi kan:

o   Fremsende dig nyhedsbreve fra FÆNGSLET

·         Personoplysninger afgives kun til tredjepart, hvis du selv udtrykkeligt giver accept hertil ved fx personlig registrering til nyhedsbrevet

o   Personoplysninger videregives til følgende tredjeparter: Wordpress, Mailchimp

o   Vi indsamler altså ikke personoplysninger, uden at du selv har givet tilladelse, fx ved ovenstående handling og foretager udelukkende registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere nyhedsmails til dig på en tilfredsstillende måde.

·         Vi opbevarer dine persondata så længe, at du er tilmeldt vores nyhedsbrev. Når du framelder vores nyhedsbrev bliver dine personoplysninger straks slettet. Dette gør du enten ved at benytte linket nederst i det sidst modtagne nyhedsbrev eller ved at sende os en mail på kontakt@faengslet.dk.

Personligt fremmøde i Fængselsmuseet
Når du besøger vores Fængselsmuseum, skal du være opmærksom på at der på udvalgte steder i museet sker tv-overvågning. Det eneste formål med overvågningen er i tilfælde af, at der skulle ske en kriminel handling i museet, og i dette tilfælde vil det kun blive brugt af politiet.

Jobansøger
Hvis du ansøger om et job hos os behandles følgende personoplysninger:

·         Hvis jobbet er opslået:

o   Personoplysninger:

§  Navn

§  Adresse

§  Telefonnummer

§  E-mail

§  De oplysninger, der evt. ellers efterspørges i jobopslaget og hvad du ellers sender med din ansøgning. Vi frabeder os at du benytter cpr nr. i din ansøgning.

o   Vi bruger oplysningerne til at behandle din ansøgning, så vi kan:

§  Give dig svar

§  Kontakte dig vedr. evt. uddybende spørgsmål

o   Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver accept hertil ved fx at sende din ansøgning til et jobopslag hos os fra en anden udbyder end os selv

§  I nogle tilfælde benytter vi Mindbiz ApS som samarbejdspartner til håndtering af ansøgninger. I de tilfælde vil du selv taste dine data i deres database og dermed bliver de videregivet til dem. Vi har indgået en databehandleraftale med Mindbiz ApS.

o   Vi opbevarer dine persondata fra din ansøgning i maks. 6 mdr. efter kandidaten er fundet. Dette gør vi for at sikre os at den rette ansøger er fundet samt ved evt. spørgsmål vedr. fravælgelse. Du kan også give os besked om at du ønsker at blive slettet før. Det kan du gøre på kontakt@faengslet.dk.

·         Ved uopfordrede ansøgninger:

o   Som udgangspunkt gemmer vi ikke uopfordrede ansøgninger, som vi ikke kan bruge.

o   Hvis vi alligevel ønsker at gemme din ansøgning sker det kun efter dit samtykke. I disse tilfælde behandles oplysningerne som ved en opslået stilling.

3.        Links til andre hjemmesider

Vores hjemmeside kan indeholde links til andre hjemmesider eller til integrerede sites. Vi er ikke ansvarlige overfor indholdet af andre selskabers hjemmesider eller deres praksis i forbindelse med indsamling af personoplysninger. Når du besøger andre hjemmesider, opfordres du til at læse indehavernes politik med hensyn til deres behandling af dine personlige oplysninger samt andre relevante politikker

 

4.        Dine rettigheder som kunde/ansøger

Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
Du har ret til at få slettet de personoplysninger vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme. Du kan bede om at blive slettet fra vores systemer ved at skrive en mail til kontakt@faengslet.dk.
Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører, medmindre vi efter lovgivning er pålagt at skulle behandle personoplysningerne.

5.        Sikkerhed

Fonden FÆNGSLET har vedtaget tekniske- og organisatoriske foranstaltninger for at sikre vores behandling af personoplysninger mod hændelig eller ulovlig tilintetgørelse, tab, ændring samt uautoriseret videregivelse eller offentliggørelse. Det betyder bl.a., at der er implementeret både fysiske og tekniske foranstaltninger fx i form af adgangskontrol, overvågning, adgangskoder og kryptering samt løbende back up af data.

Med vores databehandlere har vi indgået databehandleraftaler, som sikrer at de opbevarer oplysninger forsvarligt og at de følger sikkerhedsprocedure ved eventuelle brud.

 

6.        Klageinstans

Du har mulighed for at klage over vores behandling af personoplysninger om dig til Datatilsynet. Se kontaktoplysninger og mere om klageadgang her: www.datatilsynet.dk.

Kundekartotek

Hvis du står listet i vores kundekartotek, kan du via dette link og ved hjælp af din registrerede e-mail ændre i dit samtykke til behandling af personoplysninger.

Du kan også vælge at sende os en mail på kontakt@faengslet.dk. I emnefeltet bedes du skrive “Persondata – ændringer”.

Kontakt

FÆNGSLET
Fussingsvej 8
8700 Horsens
Tlf.: 7610 0011
E-mail: kontakt@faengslet.dk
Mandag – Fredag kl. 9.00 – 16.00
Administrationen holder lukket på helligdage samt fredag efter Kr. Himmelfartsdag.

Pin It on Pinterest