Filtrer efter kategori
Fængselsmuseet
Rundvisninger
Børn
Udstilling
Kunst
Fængselsmuseet
Kultur
Væveriet
loading

Kontakt for job

Uopfordrede ansøgninger sendes til job@faengslet.dk

KONFERENCEKOORDINATOR SØGES TIL DANMARKS MEST SPÆNDENDE OPLEVELSESVIRKSOMHED FÆNGSLET

Er du detaljeorienteret og struktureret – og samtidigt idérig og kreativt tænkende? Så mangler vi dig i FÆNGSLETs travle konferenceafdeling!

FÆNGSLET har på bare fem år udviklet et stærkt brand som oplevelsesvirksomhed med fem forretningsben: Fængselsmuseet, konferenceafdeling, overnatningsstedet SleepIn, iværksætteri og erhvervsudleje samt kulturelle events. I de kommende år skal vi skabe en endnu mere solid forretning baseret på de fem forretningsområder og dermed styrke brandet FÆNGSLET.

Konferenceafdelingen varetager møder, konference, fester, firmaarrangementer, julefrokost mm. Alt med et helt særligt præg af FÆNGSLET og alt med et meget stort serviceniveau. Vi oplever lige nu, at efterspørgslen på at holde sit arrangement bag tremmer er rigtig stor, og derfor har vi brug for dig.

 

De konkrete arbejdsopgaver vil bl.a. være at:

 • Svare telefoniske og mail-forespørgsler på nye arrangementer
 • Sparre og konceptudvikle med kunderne, så vi matcher deres ønsker og samtidigt have en rådgivende funktion, så arrangementet bliver perfekt (herunder rundvisninger)
 • Udarbejde tilbud og bekræftelser
 • Opfølgning og koordinering af arrangementer, før og under arrangementet
 • Diverse ad hoc opgaver

 

Den ideelle kandidat til stillingen har følgende faglige kvalifikationer og erfaring:

 • Erfaring fra et lignende job/branche, måske fra et hotel- eller anden unik konferencevenue
 • Gerne erfaring med bookingsystemet Picasso fra Techotel
 • Du er god til at lytte og forvandle kundernes ønsker til en unik oplevelse, som er skræddersyet netop til dem – med samtidigt fokus på det optimale salg
 • Du kan bevare overblikket og mestre detaljen, selv i pressede situationer
 • Du kan tænke praktisk og se muligheder/løsninger
 • Du er en teamspiller – vi tror på, at fælles værtskab giver medspillende og glade gæster

 

Konferenceafdelingen på FÆNGSLET består i dag af en salgsansvarlig, en afviklingsansvarlig (overtjener) samt en konferencechef. Du vi blive ”den faste mand” på kontoret og have en vigtig rolle i at være til rådighed over for både gæster, kommende kunder og kollegaer, når resten af afdelingen er optaget til anden side. Det er derfor vigtigt, at du både kan arbejde selvstændigt og trives i et travlt team.

Som konferencekoordinator refererer du til konferencechef, Charlotte Ørnsvig – men vil I det daglige have stor frihed til at planlægge din egen arbejdsdag. Det er vigtigt, at du er fleksibel i forhold til sæsonudsving samt indstillet på skiftende arbejdstider, så vi altid er der, når vores gæster er bag murene.

Stillingen er som udgangspunkt på 30-32 timer om ugen.

Hvis du kan nikke genkendende til alt det, og samtidig er en udadvendt, smilende og ambitiøs person, der synes, at FÆNGSLET er et super fedt brand, som du brænder for at blive en del af, så hører vi meget gerne fra dig.

Send din ansøgning og dit CV til konferencechef, Charlotte Ørnsvig på job@faengslet.dk. Fristen for ansøgningen er søndag den 18. juni. Samtaler afholdes tirsdag den 27. juni. Stillingen ønskes besat pr. 14. august 2017.

(Det er desværre ikke muligt at træffe Charlotte Ørnsvig i forhold til spørgsmål til stillingen grundet sygemelding indtil ultimo juni efter planlagt operation).