Filtrer efter kategori
Fængselsmuseet
Rundvisninger
Festival
Børn
Udstilling
Kunst
Musik
Messe
Unge
Fængselsmuseet
Kultur
Fængselsgården
Væveriet
FÆNGSELSMUSEET - Fængselsmuseet i Horsens

Museum

Besøg Europas største fængselsmuseum og mærk den specielle stemning krybe helt ind under huden. Du møder fanger og vogtere, når de som skygger går forbi på gangen, og du kan se og høre dem på skærme, hvor de fortæller om alt fra familieforhold til problemer med narko.

Du kan også slå følgeskab med en af de tidligere fanger eller ansatte ved at vælge et af de ti interaktive ID-kort.

Fængselsmuseet har vundet tre priser for sin spændende og levende formidling – Oplevelsesprisen 2015, InAVation Award 2016 og Museums & Heritages store internationale pris i London ”Bedste udenlandske museum 2016.”

BEMÆRK: Der er MANGE trapper i Fængselsmuseet, og bygningens indretning gør det desværre ikke muligt for kørestolsbrugere og gangbesværede at se Kirken på 3. sal.

Vi glæder os i øvrigt til at åbne Lorentzens tunnel til maj 2017 – læs mere her:

Porten ind til Fængselsmuseet - Fængselsmuseet i Horsens

Overnatning på FÆNGSLET

Ønsker du en unik oplevelse, du næppe vil glemme, er det oplagt at kombinere dit besøg i Fængselsmuseet med en overnatning bag tremmer på FÆNGSLET SleepIn.

Læs mere

Café Lorentzen

Det er populært enten at starte eller afslutte sit besøg på FÆNGSLET med et besøg i vores hyggelige café. Caféen er opkaldt efter vores berømte flugtkonge, og tilbyder et lækkert udvalg af mad og drikke samt god kaffe.

Læs mere

Book en grupperundvisning

Læs mere om muligheden og book en rundvisning online. Du kan også vælge at kontakte vores rundvisningskoordinator Rehni Lund Larsen ved spørgsmål på guide@faengslet.dk eller 8877 4205.

Læs mere