Filtrer efter kategori
 
loading

Ændrede parkeringsforhold i uge 36

|

28. august 2019

I forbindelse med musikfestivalen ‘Wall of Sound’ og det store Habengut-loppemarked i weekenden i uge 36, vil der være ændrede parkeringforhold på FÆNGSLET.

Snart går det løs til andet år af Horsens’ store festivalsatsning Wall of Sound. Her kan du se frem til masser af musikoplevelser, god mad, kolde øl, lækre drinks og sjove aktiviteter. Men det stopper ikke her. I samme weekend har du nemlig mulighed for at gå på loppejagt til det populære Habengut-loppemarked på FÆNGSLET.

De to festlige arrangementer kommer til at påvirke parkeringsforholdene på Fussingsvej 8. Det betyder at både personale, erhvervslejere, festivalgæster, sleepin-gæster, konferencegæster og museumsgæster må finde andre steder at parkere.

På parkeringskortet vises to alternative parkeringsområder ved Hede Nielsens Vej og Priorsløkkevej. Der er allokerede handicappladser helt oppe ved FÆNGSLET.

Cyklister henvises til at parkere i FÆNGSLETs østpark.

SleepIn-gæster bedes bemærke, at der vil forekomme larm fra festivalpladsen frem til midnat både den 6. og 7. september.

Har du spørgsmål vedrørende de praktiske informationer, er du velkommen til at kontakte receptionen på telefon +45 7610 0011.

Læs mere om Wall of Sound 2019

Læs mere om Habengut Marked 

Habengut marked på FÆNGSLET i Horsens

Parkeringskort wall of sound og habengut

Wall of sound

Wall of Sound 2019 line up