Filtrer efter kategori
 
loading

Brunt motorvejsskilt leder flere besøgende bag FÆNGSLETs mure

|

26. januar 2018

AROS, Legoland og Jelling-monumenterne har dem allerede. Nu kommer FÆNGSLET med i klubben af store attraktioner med brune motorvejsskilte, der får flere besøgende til at slå vejen indenom.

De brune turistoplysningstavler, som du kører forbi på motorvejen, er i høj kurs blandt Danmarks største attraktioner. Besøgstallene stiger nemlig for hver bilist, som bliver mindet om de gode oplevelser, der venter, hvis de drejer fra. Nu har FÆNGSLET fået et af de eftertragtede skilte ved afkørsel 56, Horsens V.

 

FÆNGSLET kan ses fra motorvejen

Der er nedsat et udvalg i Region Midtjylland, som beslutter hvilke attraktioner, der skal ses fra motorvejen. Fordi der kun må være et skilt per afkørsel er der rift om pladserne, og borgmester Peter Sørensen mener, det er en cadeau til FÆNGSLET at komme igennem nåleøjet:

– Et af kriterierne for at få et skilt er, at stedet skal være af signifikant kulturel eller historisk betydning. Derfor er godkendelsen en flot anerkendelse af FÆNGSLET, som både har historisk og kulturel værdi for Horsens, siger Borgmester Peter Sørensen.

Direktør for FÆNGSLET Astrid Søes Poulsen er også glad for godkendelsen:

– Det er endnu en manifestation af FÆNGSLET som kulturelt fyrtårn her i Horsens, og det er vi selvfølgelig stolte af, siger hun.

Vejdirektoratet har sat det første skilt op ved afkørsel 56 i sydgående retning. Skiltet i nordgående retning sættes op, når den nye afkørsel ved Hatting er færdig i løbet af 2018.

FÆNGSLET på motorvejsskilt

“Det er endnu en manifestation af FÆNGSLET som kulturelt fyrtårn her i Horsens, og det er vi selvfølgelig stolte af.”

– Astrid Søes Poulsen, Direktør for FÆNGSLET