Filtrer efter kategori
 
loading

Efterårsferietilbud: Book overnatning og få gratis aktiviteter for børnene

Ikke-kategoriseret

|

9. oktober 2019

Få en ekstra fængslende oplevelse med et efterårsferieophold for hele familien! Nu kan du få gratis Halloween-aktiviteter for børnene, når du booker en overnatning i SleepIns fængselsceller den 15.-18. oktober. 

Ryk familien endnu tættere på de mange spændende familieaktiviteter og tilbring feriens nætter i en af SleepIns unikke fængselsceller. I efterårsferien har vi aktiviteter for alle aldre – oplev blandt andet FÆNGSLETs (u)hyggelige Halloween den 15.-18. oktober. Og når du booker en overnatning, får børnene gratis adgang til de sjove Halloween-aktiviteter (t-shirt monsterworkshoppen er ikke inkluderet).

Se alle de sjove Halloween-aktiviteter her.

SleepIn har 22 fængselsceller med hvert sit autentiske udtryk – den originale celleradio virker stadig og graffitien på væggene er malet af fangerne. Så pak din nysgerrighed og opdagelsestrang og besøg FÆNGSLETs historiske vandrehjem.

Har du endnu ikke været på rundvisning i Fængselsmuseet? Så har vi særlige ferierundvisninger i den helt nye udstilling Underverdenen flere gange dagligt i efterårsferien.

Læs mere om ferierundvisningerne her.

Book overnatning her.

Se en oversigt over alle aktiviteter i efterårsferien her.

Børn sidder i seng på FÆNGSLETs vandrehjem SleepIn

TILBUD

Fx en overnatning for to voksne og to børn i én celle samt GRATIS aktivitet for børnene for kun 725 kr. Du sparer 200 kr.

Det får du:

  • Overnatning i en autentisk celle på den gamle sygeafdeling på FÆNGSLET
  • Billetter til de mange sjove Halloween-aktiviteter

 

I får udleveret billetterne til Halloween-aktiviteterne i receptionen.

OBS: Halloween på FÆNGSLET foregår tirsdag den 15. oktober til og med fredag den 18. oktober. Ønsker I at deltage i t-shirt monsterworkshoppen, kan den tilkøbes.