Filtrer efter kategori
 
loading

FÆNGSLET tager Corona-forbehold

|

12. marts 2020

Som følge af regeringen og myndighedernes udmelding i forbindelse med Coronavirus, tager FÆNGSLET sine forholdsregler. Fængselsmuseet er midlertidigt lukket, mens FÆNGSLET fortsat har åbent.

FÆNGSLET foretager i dag en række tiltag for at hjælpe med at reducere antallet af Coronasmittede.

Fængselsmuseet og alle museets aktiviteter er midlertidigt lukkede og det samme gælder Spisehuset 8F. Events på FÆNGSLET er aflyst til og med 13. april.

FÆNGSLET og overnatningstilbuddet SleepIn holder fortsat åbent og det vil stadig være muligt at henvende sig til receptionen. Konference- og eventafdelingen kan også fortsat kontaktes per telefon eller på mail.

”Vi holder fortsat gang i hjulene i det omfang, det er muligt. Derfor er I stadig meget velkomne til at henvende jer til os,” siger direktør for FÆNGSLET Astrid Søes Poulsen.

Erhvervslejere på FÆNGSLET vil også fortsat kunne gå på arbejde og FÆNGSLETs medarbejdere arbejder under særlige forhold, der nedsætter risikoen for Corona-smitte. I det omfang det er muligt, arbejder medarbejdere hjemmefra.

”Vi tager situationen meget alvorligt. Derfor følger vi udviklingen og myndighedernes retningslinjer nøje og opdaterer løbende vores hjemmeside med ny information eller ændringer,” siger Astrid Søes Poulsen.

De midlertidige lukninger gælder til og med 2. påskedag den 13. april.

 

FÆNGSLET Horsens - museum og oplevelsesvirksomhed

KONTAKT

FÆNGSLET og Fængselsmuseet:

Mail: kontakt@faengslet.dk
Tlf.: 7610 0011

SleepIn:

Mail: sleepin@faengslet.dk
Tlf.: 7610 0011

Konferenceafdelingen: 

Mail: arr@faengslet.dk
Tlf.: 7610 0011

Eventafdelingen: 

Mail: nra@faengslet.dk
Tlf.: 8877 4231

Spisehuset 8F:

Mail: spisehuset@sp8F.dk
Tlf.: 8844 7888

Pin It on Pinterest