Filtrer efter kategori
 
loading

FAQ: Efterårsferie på FÆNGSLET

|

6. oktober 2021

Her kan du finde svar på de oftest stillede spørgsmål omkring efterårsferien på FÆNGSLET. Vi glæder os til at tage imod jer. 

 

Kan vi købe billet til Fængselsmuseet på forhånd?

Nej, det kan I ikke. Entrébilletter købes i receptionen i den grønne port på ankomstdagen. Dette er for at ingen går forgæves. Vi vil dog forberede jer på, at I kan risikere at skulle stå i kø.

 

Hvordan sikrer vi os plads på en rundvisning?

Når I booker plads på en rundvisning, er I sikret plads til rundvisningen – og der er ikke ventetid til rundvisningerne (som foregår udendørs). Der kan dog være kø for at komme ind i museet.
Rundvisningerne kan bookes online her. På selve dagen er det ikke muligt at booke online, så hvis der er ledige pladser, kan de kun bookes ved fremmøde i receptionen efter “først til mølle”-princippet. Det er dog vigtigt at nævne, at I stadig skal købe entrébilletten i receptionen på dagen. Hvis køen er lang til billetsalget, kommer vi ud i køen og finder dem, der har bestilt plads på rundvisning, så I ikke kommer for sent til rundvisningen.

 

Hvornår på dagen skal vi besøge museet? 

Fængselsmuseet har åbent hver dag i hele efterårsferien kl. 10-16. Vores erfaring er, at der er flest gæster fra kl. 10-13 – så måske kan I undgå kø, hvis I kommer lidt før 10 eller ud på eftermiddagen. Men vi garanterer intet.

 

Gælder en billet til ’Halloween på FÆNGSLET’ også til Fængselsmuseet?

Nej. I skal købe billet til Fængselsmuseet i receptionen på ankomstdagen, hvis I også ønsker at besøge museet. Der er halv pris på entréen hele efterårsferien.

 

’Halloween på FÆNGSLET’ – kan vi købe billet på forhånd?

Ja, det kan I – find dem her. Der kan også købes billet i døren på dagen.
Bemærk, at der i år ikke er mulighed for haunted house.

 

Oplev de spændende lydfortællinger gratis

Tag en tur rundt på Fængselsgrunden med vores lydfortællinger i ørerne. Tag et kort med Fængselsfortællinger ved den store bilport til højre for billetsalget/den grønne port, og lyt jer rundt om den fantastiske fængselsbygning.

Rigtig god fornøjelse!

Pin It on Pinterest