Filtrer efter kategori
 
Festival
Børn
Marked
Kunst
Kultur
loading

GODT ÅRSREGNSKAB? DET SKAL FEJRES!

|

10. juli 2017

Da Penta Advokater kunne præsentere et fænomenalt årsregnskab, var ledelsen ikke sen til at takke medarbejderne for deres store indsats i løbet af året. Men hvad gør man, når et skulderklap bare ikke slår til? Man sender skam hele banden i spjældet!

Bare rolig, der er ikke tale om et rigtigt fængsel. Penta Advokaters ledelse valgte at sige ’tak for det hårde arbejde’ til holdet ved invitere dem alle på en oplevelsesrig dag på FÆNGSLET i Horsens efterflugt af fest i Snedkeriet.

 

Et befriende program

Hvad ventede der så de dygtige medarbejdere, da de gik gennem den store grønne indgangsport? Et befriende program, ironisk nok! Dagen begyndte med en rundvisning i Fængselsmuseet. Herefter skulle advokaterne finde deres indre detektiv frem og opklare en mordgåde. Senere fulgte en musikoplevelse i kirkerummet, en lækker middag med musik fra DJ og til sidst en intim koncert og fest i Snedkeriet.

 

Ukompliceret samarbejde

Benny B. Laursen, Administrerende Direktør i Penta Advokater, fremhæver samarbejdet med FÆNGSLETs konferenceafdeling: ”Planlægning af det samlede arrangement blev gennemført i ukompliceret, tæt og nærværende samarbejde med FÆNGSLET. Afviklingen og sammenbindingen af det samlede arrangement tog FÆNGSLET sig af, fra start til slut.”

Dette er naturligvis noget, der glæder FÆNGSLETs Konferencechef Charlotte Ørnsvig. ”Vi gør altid vores bedste, for at give kunden en skræddersyet oplevelse – hvad end det gælder aktiviteter, mad, bordopdækning, underholdning eller kreative kombinationer heraf”, siger hun. ”Man kan sige, at ligeså regelret og firkantet Statsfængslet engang var, ligeså fleksibelt er FÆNGSLET i dag som konferencehus.”

 

En forrygende fest

De spændende rammer, det gode samarbejde og konference-teamets enestående overblik resulterede i det, som direktør Benny B. Laursen beskriver som en forrygende og uforglemmelig dag på FÆNGSLET.

Skal din virksomhed også have en uforglemmelig dag på FÆNGSLET? Så tøv ikke med at kontakte vores flinke konference-team.

 

champagneglas og fest

Vi skulle fejre noget stort. Et rigtig flot årsresultat baseret på en forrygende holdindsats. Vi ville andet end bare holde en fest.

Vi valgte, at sige ’tak for indsatsen’ til hele holdet med en dag i en fantastisk, kulturel, historisk og autentisk kulisse. Rundvisning, opklaring af mordgåde, musikoplevelse i kirkerummet, middag med musik fra DJ, intim koncert og fest i Snedkeriet.

Planlægning af det samlede arrangement blev gennemført i ukompliceret, tæt og nærværende samarbejde med FÆNGSLET. Afviklingen og sammenbindingen af det samlede arrangement tog FÆNGSLET sig af, fra start til slut. Alt forløb efter planen.

Vi havde en forrygende og uforglemmelig dag på FÆNGSLET.

På vegne af Penta Advokater, en meget STOR TAK til FÆNGSLET for en professionel og kompetent planlægning og afvikling af vores arrangement. De bedste anbefalinger fra undertegnede og Penta Advokater.

– Benny B. Laursen, Administrerende Direktør