Filtrer efter kategori
 
loading
mandag
05
. September
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet åbent 10-17
mandag
12
. September
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet åbent 10-17
mandag
19
. September
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet åbent 10-17
mandag
26
. September
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet åbent 10-17

JANSSONS DAG PÅ FÆNGSLET: INSPIRATION TIL PERSONALE-ARRANGEMENT

|

1. juni 2018

Mangler du inspiration til dit personalearrangement? Så læs denne historie om, hvordan firmaet Jansson Kommunikation brugte FÆNGSLETs rammer på fortrinligste vis.

Jansson Kommunikation og en række af firmaets leverandører ankom til Fussingsvej 8 med et travlt program foran sig – med både faglige og sociale indslag.

Efter at have poseret foran FÆNGSLETs mug-shot-væg på ægte fange-manér gik de til et netværksarrangement i Arresten, hvor hver leverandør fik sin egen celle, som der kunne opstilles en stand i.

Arresten er super god til netværksarrangementer fordi den allerede er opdelt i ”stande” i form af individuelle celler”, forklarer konferencechef Charlotte Ørnsvig.

Hvis der er brug for det, kan alle samles på den lange cellegang til en briefing, hvorefter det er hurtigt at komme tilbage til standene”.

 

et døgn, de aldrig glemmer

På et tidspunkt tog arrangementet dog en uventet drejning, da to skuespillere fra FÆNGSLETs samarbejdspartner Lykke & Co afbrød seancen:

Det er politiet. Der er sket en forbrydelse på grunden – alle forholder sig i ro!

Herefter fulgte et større teamwork-detektivarbejde, som især leverandørerne blev involveret i.

Vi har allergi overfor kedelige og traditionelle konferencer, og Fængslet har virkelig hjulpet os med at få stablet et anderledes event på benene. De spillede med fra første brainstorm, til selve afviklingen og vi mødte ikke et eneste ”Nej” undervejs”, siger Jesper Meier, der er Projekt & Udviklingschef for Jansson.

Jeg er sikker på at hverken vores leverandører eller medarbejdere glemmer det døgn de blev smidt i brummen sammen”.

 

Piano + Bar = Pianobar

Da den faglige agenda var overstået, holdt Janssons medarbejdere fest i det tidligere statsfængsels gamle trykkeri, der i dagens anledning var blevet dekoreret med hvide duge, stearinlys og kulørte spots på væggene.

Der var dog ikke lagt i kakkelovnen til den store dansefest, da langt de fleste ansatte i virksomheden er mænd. I stedet var der blevet hyret en pianist, som kunne skabe en hyggelig barstemning i Trykkeriet.

I forlængelse af pianistens digitale klaver var der opsat en række podier dækket af en sort dug. Det lignede grangiveligt et flygel, der var gået over sine breder. Og langs siderne af det meget aflange flygel kunne medarbejderne nu tage plads og bruge det som bardisk. Det var bogstaveligt talt den perfekte sammensmeltning af piano og bar!

Der var en helt speciel atmosfære under festen, og det hele centrerede sig om pianobaren”, fortæller Charlotte Ørnsvig, der er glad for at have givet Jansson og deres leverandører en god dag.

Vil du også have en unik personaledag bag murerne? Så kontakt FÆNGSLETs konference-team!

 

Janssons pianobar

Vi har allergi overfor kedelige og traditionelle konferencer, og Fængslet har virkelig hjulpet os med at få stablet et anderledes event på benene. De spillede med fra første brainstorm, til selve afviklingen og vi mødte ikke et eneste ”Nej” undervejs

– Jesper Meier, Projekt & Udviklingschef for Jansson

Pin It on Pinterest