Filtrer efter kategori
 
loading

KONFERENCE-DAG MED STIL OG STOF TIL EFTERTANKE

|

16. august 2017

Før 2006, dengang FÆNGSLET stadig var et rigtigt fængsel, var mange samtaler stofrelaterede. I dag skal du lede længe efter noget, der er stærkere end en Panodil. Netop derfor fik det mange til at trække på smilebåndet, da der gik rygter om, at der nu skulle til at diskuteres stoffer på FÆNGSLET igen.

Vi kan dog løfte sløret for, at der ikke foregår noget fordækt på FÆNGSLET. For selvom Fussingsvej 8 for en stund danner rammen om stofrelaterede samtaler, så er det alt sammen faktisk meget klædeligt.

Konference-teamet er medskyldige i at strikke et fantastisk retail-møde sammen for Stoff & Stils butikschefer” siger Yvonne Hoé fra FÆNGSLETs konference-team.

 

ET SKRÆDDERSYET ARRANGEMENT

Tirsdag d. 15/8 ankom ni butikschefer fra Stoff & Stil til Fussingsvej 8. Foran dem ventede et tætpakket program.

Først blev de vist rundt på grunden, hvor de fik alle de gode fængselshistorier fortalt. Kl. 15:30 tog FÆNGSLETs samarbejdspartnere CoastZone over og lavede ”Viljens Vej” – en helt ny teambuilding-øvelse. Herefter fulgte en god middag i Inspektørens Mødelokale. Efter en indholdsrig dag kunne butikscheferne krybe til køjs i FÆNGSLETs eget vandrehjem SleepIn.

Her på FÆNGSLET er vi mestre i at skræddersy arrangementer efter kundens ønsker. Derudover har vi nogle helt fantastiske rammer til sociale aktiviteter og team-building”, siger Yvonne Hoé. ”Det er de to ting i samspil, der gør FÆNGSLET til et attraktivt sted at holde møder og konferencer: Fleksibilitet og unikke rammer”.

 

FRA HÆLERVARER TIL HÆKLEDE VARER

Astrid Søes Poulsen, der til dagligt trækker i trådene på FÆNGSLET som direktør, knytter denne kommentar til arrangementet:

Når et farvestrålende livsstilsbrand som Stoff & Stil vælger at holde retail-møde på FÆNGSLET, så understreger det virkelig den forvandling, stedet har gennemgået siden 2006. Fra at være en skamplet på Horsens’ ry, er det tidligere Statsfængsel nu blevet til et sted med stil. Man kan med rette kalde det for en ’ultimativ make-over’. Og selvom der nu, for en kort stund, igen diskuteres stoffer på FÆNGSLET, så er der heldigvis ikke tale om den hårde af slagsen”.

 

Kunne du også tænke dig, at holde møde eller konference på FÆNGSLET? Så kontakt FÆNGSLETs konference-team i dag for et uforpligtende tilbud. Vi lover, at vi nok skal strikke et fantastisk program sammen, der er skræddersyet til din virksomhed.

 

Butikschefer foran FÆNGSLET

“Når et farvestrålende livsstilsbrand som Stoff & Stil vælger at holde retail-møde på FÆNGSLET, så understreger det virkelig den forvandling, stedet har gennemgået siden 2006. Fra at være en skamplet på Horsens’ ry, er det tidligere Statsfængsel nu blevet til et sted med stil. Man kan med rette kalde det for en ’ultimativ make-over’. Og selvom der nu, for en kort stund, igen diskuteres stoffer på FÆNGSLET, så er der heldigvis ikke tale om den hårde af slagsen”

– Astrid Søes Poulsen, Direktør på FÆNGSLET