Filtrer efter kategori
 
loading

Mød Ninety5 Retouch der er erhvervslejer på FÆNGSLET

|

20. december 2018

Den unge iværksætter og Horsens dreng Christian Lorentzen startede Ninety5 Retouch. Hurtigt, gennem kontakter og tidligere arbejde, startede han virksomheden og gik på fuldtid. Efter et lille stykke tid med hjemmekontor, blev FÆNGSLET i april 2018 basen for Ninety5 Retouch – ”Jeg har ikke tænkt mig at være andre steder”, udtaler Christian Lorentzen sig.

Christian Lorentzen er billedbehandler, og specialiserer sig indenfor redigering af reklamebilleder, med et hovedfokus på mode, mennesker og interiør. Han arbejder for det perfekte i de mest rustikke ramme på FÆNGSLET. Han hjælper med at opnå det bedst visuelle udtryk for dit brand. FÆNGSLET giver ham mulighed for at lege med ordspillet: ”På min kontaktside står der: ´Besøg mig bag tremmerne eller send mig en fil´ – som en dobbelt betydning. Det er en dårlig joke, men jeg synes selv den er sjov”, siger Christian Lorentzen med et smil på læben.

Hvorfor kontorfællesskabet 2. øst og ikke hjemmekontor?

”Til at starte med var det prisen der var afgørende, men efterfølgende er jeg bare super glad for, at jeg har valgt det her sted. Jeg synes, de andre der sidder heroppe, er søde og gode at spare med”, siger Christian Lorentzen. Christian er socialt anlagt, og bruger kontorfællesskabet 2. øst hyppigt. Fællesskabet giver mulighed for sparring, sociale aktiviteter og løsninger til diverse problemstillinger, man som nystartet virksomhed kunne brænde inde med. ”Jeg sidder ofte med en problemstilling, jeg ikke altid ved hvordan skal løses, og her bruger jeg kontofællesskabet. Det er ikke altid den person man regner med, der har den bedste løsning, men at det faktisk er en fra en helt anden branche, og det er det, jeg synes, der er fedt ved at være en del af kontorfællesskabet 2. øst på FÆNGSLET. Alle tilbyder og hjælper hinanden, hvor de kan”.

”Jeg går meget op i, at jeg er en del af fællesskabet, det er også en af grundene til at man vælger sådan et sted som FÆNGSLET: For at møde andre, og få andet input fra andre branche. Det er inspirerende at høre, hvad de andre erhvervslejere laver, og hvordan de er startet som iværksættere, det kan jeg personligt lære rigtig meget af”, udtaler Christian Lorentzen.

Christian Lorentzen startede sin virksomhed hjemmefra, ligesom så mange andre unge iværksættere, men han blev hurtigt klogere: ”Det giver mere fokus til arbejdet, at der ikke er nogle forstyrrelser lige ved siden af. Det har hjulpet at komme ud og få en kontorplads og komme ud hjemmefra. Det giver input til hverdagen, og jeg føler, at jeg kan tilbyde med mere efter jeg har fået en kontorplads på FÆNGSLET”, Christian Lorentzen.

Udnytter FÆNGSLETs rammer og dets gode ry

Christian Lorentzen bruger de unikke rammer og fængselstermer til at promovere sig selv: ”Jeg vil gerne bruge FÆNGSLET på min kontaktside, så folk husker mig og kan huske mig på grund af at de kan huske FÆNGSLET, da det ofte er det der kommer i top-of-mind. Jeg kan lige så godt udnytte det, når jeg sidder inde her. Det er sgu et specielt sted, og det er fedt at kunne sige at man sidder på FÆNGSLET. Og det er kun et plus for mig, at FÆGSLET har et allerede eksisterende kendskab, hvilket gør, at jeg forhåbentlig også bliver husket”.