Filtrer efter kategori
 
loading

Overnat i nyopfriskede fængselsceller

|

20. januar 2020

FÆNGSLETs overnatningstilbud SleepIn er blevet frisket op og er nu klar til igen at give fængslende oplevelser til de besøgende.

Der er blevet pustet nyt liv i SleepIn, så nu kan du igen sove bag tremmer på FÆNGSLET. Det spændende overnatningssted har fået helt nyt gulv og er blevet malet – og så er der kommet et lækkert loungeområde med nye møbler. Men bare rolig selvom lokalerne er blevet frisket op, er autenticiteten bevaret, så du kan få et fængslende ophold i cellerne.

SleepIn er et unikt overnatningssted, der giver stof til eftertanke. Uanset om du er museumsgæst, konferencegæst eller skoleklasse på tur, så får du med en overnatning en sammenhængende autentisk oplevelse af det tidligere statsfængsel.

Har du lyst til et frivilligt ophold bag tremmer?

Hos SleepIn FÆNGSLET har du mulighed for at tilbringe natten i en af vores 22 autentiske celler fra fængselstiden. SleepIn er indrettet i den gamle sygeafdeling, hvor den ægte fængselsstemning stadig er intakt. Hver celle har sit eget unikke udtryk og er indrettet med eget skrivebord, stole og håndvask. Den originale celleradio virker stadig og graffitien på væggene er malet af fangerne.