Filtrer efter kategori
 
loading

Retsmedicinsk Institut personalearrangement

|

9. oktober 2018

Ved adskillige sociale personalearrangementer på FÆNGSLET, har Lykke og Co’s “retsmediciner” udfordret spændte mødedeltagere i teambuildingens navn – vi skal nok spare dig for de blodige detaljer. Konferenceafdelingen fik for nylig muligheden for at stifte bekendtskab med en hel flok ægte retsmedicinere, da Retsmedicinsk Institut lagde vejen forbi FÆNGSLET. Hvordan gik det så for sig?

Man kan roligt sige, Retsmedicinsk Institut fik sat tingene i perspektiv. Først fik de en rundvisning i Fængselsmuseet, hvor de fik et billede af, hvordan livet tager sig ud bag tremmer. Herefter fik de serveret frokost, og oplevede afslutningsvis et foredrag med den tidligere fængselsbetjent Kim Winther.

Kim Winther tilpasser ofte sine foredrag, så de passer til målgruppen, og i dette tilfælde var fokusset på kriminalforsorgen. Formålet var at Retsmedicinsk Institut skulle gå fra FÆNGSLET med en større forståelse for, hvad der hænder de indsatte videre i forløbet – fra fældende beviser til prøveløsladelse.

En af de, der overværede foredraget, var Jørgen Bo Hasselstrøm, der udtalte sig: ”Det sætter tingene i perspektiv, og man får en forståelse af ”cyklussen”. Samtidig sætter det tankerne i gang på arbejdet og i privaten, og de autentiske rammer på FÆNGSLET gjorde det kun bedre”.

Det var bestemt ikke sidste gang, Retsmedicinsk Institut besøgte FÆNGSLET. ”Vi havde alt for lidt tid”, konstaterer Jørgen Bo Hasselstrøm med et smil på læben.

tidligere betjente

Vil du vide mere?

FÆNGSLETs konferenceteam

 

Kontakt FÆNGSLETs konferenceteam nu!
Charlotte Ørnsvig, Yvonne Hoé og Morten Kvist sidder klar til at gøre jeres næste faglige personalearrangement til en fængslende oplevelse.

 

Telefon nr.: + 45 7610 0011

Mail: arr@faengslet.dk