Filtrer efter kategori
 
loading
mandag
14
. November
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet lukket
mandag
21
. November
Ingen begivenheder
Fængselsmuseet lukket

Spisehuset 8F tager over på FÆNGSLET

|

27. august 2019

Den 1. oktober tager nye forpagtere over på FÆNGSLET og åbner Spisehuset 8F i den tidligere Café Lorentzens lokaler. Bag Spisehuset 8F står folkene, som også driver Fru Møllers Restaurant ved Odder.

I spisehuset går moderne mad med velkendte, lokale og økologiske råvarer hånd i hånd med atmosfæren i de gamle bygninger. Klassisk, dansk smørrebrød, frokostretter og en god kop kaffe er bare nogle af de ting, man vil finde på menukortet.

 

Gode råvarer og historisk stemning 

”Vi vil gerne skabe et mangfoldigt og uformelt spisested med gode råvarer og godt håndværk. Vi sætter den hjemmelavede mad, det gode værtskab og den gode stemning, som vi også er kendt for i dag på Fru Møllers Restaurant, meget højt, og vi glæder os til at servicere alle FÆNGSLETs mange gæster – og håber også, at spisehuset kan blive de lokale beboeres foretrukne sted”, siger Birgitte Poulsen.

I spisehuset vil der både være servering i stueetagen, på 1. sal og i gårdhaven, og udover bespisning af de besøgende på FÆNGSLET tilbyder spisehuset også lukkede arrangementer.

”Har man lyst til at holde sin private fest i den historiske bygning 8F, er man mere end velkommen til det. Vi ser frem til at skabe de bedste rammer for alt lige fra fødselsdage og receptioner til barnedåb og konfirmationer”, lyder det fra Birgitte Poulsen.

Udover Birgitte Poulsen drives Spisehuset af Paw Ranum og Casper Poulsen. Paw, tideligere souschef i Fru Møllers Restaurant, kommer til at have sin daglig gang i spisehuset og bliver køkkenchef. Birgitte og Casper er stadigvæk at finde i Fru Møllers Restaurant.

Også fra FÆNGSLETs side ser man frem til det nye samarbejde.

”Vi har allerede haft mange gode snakke med Birgitte, Casper og Paw, og vi glæder os til at få dem med på holdet her på FÆNGSLET. De har skabt en skøn restaurant med masser af god mad på Fru Møllers Restaurant, og jeg er sikker på, at de med Spisehuset 8F vil skabe både et hyggeligt sted at være og en rigtig god madoplevelse”, siger Astrid Søes Poulsen, direktør på FÆNGSLET.

 

De nuværende forpagtere stopper på FÆNGSLET med udgangen af august, og det nye spisehus åbner den 1. oktober. Alle gæster, der har truffet aftale om arrangementer i september og fremefter vil blive serviceret helt som aftalt af de nye forpagtere, men som udgangspunkt er der ikke åbent i spisehuset for museumsgæster i september.

Spisehuset 8F - café og spisehus på FÆNGSLET i Horsens

For yderligere information kontakt

Astrid Søes Poulsen
Direktør for FÆNGSLET
Mail: aspo@faengslet.dk
Tlf.: 2144 5039

Birgitte Poulsen
Forpagter af Spisehuset 8F
Mail: spisehuset@sp8F.dk
Tlf.: 8844 7888

Pin It on Pinterest