Filtrer efter kategori
 
Koncerter
Festival
Børn
Udstilling
Marked
Design
Kunst
Musik
Messe
Unge
Mode
Kultur
loading

To stærke erhvervsprofiler slutter sig til FÆNGSLETs bestyrelse

|

13. marts 2017

I starten af 2017 meldte Henning Nørbæk sig på banen som bestyrelsesformand for Fonden FÆNGSLET. Nu, kun få måneder senere, slutter to erhvervsprofiler sig til bestyrelsens allerede stærke opstilling. Det drejer sig om administrerende direktør i envision, Mona Juul, samt Jan Hessellund, kommerciel chef og direktør i Billund Lufthavn.

Fonden FÆNGSLETs bestyrelse kan nu se frem til at få medspil og modspil af to stærke erhvervsprofiler – og stolte horsensianere – i form af Mona Juul og Jan Hessellund. Tilføjelsen af de to direktørprofiler til FÆNGSLETs bestyrelse er et led i missionen om at gøre FÆNGSLET til en økonomisk bæredygtig oplevelsesvirksomhed og at fastholde og udvikle opmærksomhed omkring Horsens’ kulturelle fyrtårn.

Med Mona Juul og Jan Hessellund får vi to utroligt kompetente bestyrelsesmedlemmer, og vi kommer helt sikkert til at nyde godt af deres professionelle viden inden for områder som forretningsudvikling, økonomi og branding”, udtaler FÆNGSLETs bestyrelsesformand Henning Nørbæk. ”At de derudover begge er passionerede omkring deres lokalområde, kan vi kun anse for at være et ekstra plus”, tilføjer han.

Mona Juul kommer med et imponerende CV i bagagen, der blandt andet inkluderer forskellige poster ved MD Foods (Arla) og et progressivt karriereforløb ved reklame- og vidensbureauet envision i Aarhus, hvor hun siden 2003 har været medejer og de seneste 10 år været administrerende direktør. Mona debatterer også og holder foredrag og skriver artikler og klummer om forbrugeradfærd, reklame, kommunikation og tendenser. Derudover arbejder hun med fokus på forretningsudvikling, økonomi og kommunikation i en lang række bestyrelser, lige fra Dansk Erhverv til WWF. Og nu altså også FÆNGSLET. ”Jeg synes, det er en stor ære at få lov til at være med til noget lokalt med så stort potentiale”, siger hun om sit nyeste bestyrelsesmedlemskab.

Jan Hessellund har forud for sin stilling som kommerciel chef & direktør i Billund Lufthavn haft et langt karriereforløb ved Dansk Supermarked, hvor han afsluttede med jobbet som varehuschef for Bilka i Horsens fra 2005 til 2008. Det var netop dette job, der bragte Jan og hans familie til Horsens, hvor de har boet siden 2005. Jan er en central del af den strategiske ledelse i Billund Lufthavn og medlem af chefgruppen for lufthavnen. ”FÆNGSLET er midt i en rivende udvikling”, udtaler han. ”Jeg ser meget frem til at bygge videre på denne udvikling sammen med resten af bestyrelsen”.

Henning Nørbæk byder de nye erhvervsprofiler velkommen: ”Mona og Jan kommer til at blive centrale, når vi løbende skal videreudvikle forretningsstrategien for kommunens superbrand” siger han. ”Vi går spændende tider i møde”.

Mona og Jan kommer til at blive centrale, når vi løbende skal videreudvikle forretningsstrategien for kommunens superbrand. Vi går spændende tider i møde

– Henning Nørbæk

 

Kontakt

Mona Juul: 29 68 49 18

Jan Hessellund: 27 78 99 27

Henning Nørbæk: 22 44 22 64

 

FÆNGSLETs bestyrelse

Henning Nørbæk (Formand)

Poul Ulsøe (Næstformand)

Karen Mosbech

Frank Panduro

Peter Sinding Poulsen

Mona Juul

Jan Hessellund